2011. szeptember 12., hétfő

Mindennapi különcségek

Gondoltam fokozom szerény, de lelkes táborom (inter)aktivitását. :)

Szóval ki milyen extrém kajákat, kombinációkat fogyaszt rendszeresen?

Kezdem a sort:
Gyermekkorom kedvencei: májkrémes kenyér szalonnával, májkrémes kenyér téliszalámival. A top. Ja és még zsíroskenyér főtt tojással. Ez utóbbi már nekem is kicsit morbidnak tűnik így az évtizedek távlatából. :)
Mainapság, amin kerekedni szoktak a szemek: bundáskenyér lekvárral, sajtos szendvics lekvárral  vagy épp mézzel, mint ma este.

Válaszok itt kommentben vagy a Babérlevél Tanoda facebook oldalán.

Elő a farbával! :)

7 megjegyzés:

  1. Sajt lekvárral itt is megy:) meg sonkasszendvics eperrel, leginkabb bármilyen hús/sajt bármilyen gyümölccsel

    VálaszTörlés
  2. Mi csak sima mustáros kenyeret ettünk rengeteget régen. De ezek tényleg nagyon extrémek!

    VálaszTörlés
  3. Nutellás kenyér paprikával by Bogyó :-)

    VálaszTörlés
  4. mustáros kenyér királyság nálam is :-))vajjal alul :-))

    a másik a túrós csusza, tejföllel, piritott szalonnával ÉS cukorral - imádom :-))

    és mostanában kipróbáltam a mogyoróvajas kenyeret savanykás lekvárral - hát tudnak valamit ezek az amerikaiak :-)

    VálaszTörlés
  5. bár nem extrém, de nagy kedvencem a mustáros csirke - gyerekkorom kedvenc kajája, szülinapomra mindig ezt kértem. melleket lapjára ketté vágunk, csinálunk egy öntetet mustárból, apróra vágott hagymából és persze fehérborból, petrezselyemmel megfejelve. előveszünk egy lapos tepsit, ide a húsokat, a mártást rátesszük a húsra, alá öntünk egy kis fehér bort.

    kerülni szoktam a csirkemellt de így, boros mustáros hagymával leterítve nem szárad ki.

    VálaszTörlés
  6. Hát palkó, ez elég jól hangzik :) Csak el ne felejtsem :)

    VálaszTörlés
  7. napok óta akarok csinálni, csak nincs itthon fehér bor.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...