2013. december 5., csütörtök

Termékajánló

Termékajánló lesz ez itt, nem reklám, félreértés ne essék. :)

A minap futottam bele a Frosta új termékcsaládjába - számos gyorsfagyasztott zöldségkeverékkel jelentek meg. Az újdonságok között van: toszkán, mexikói, thai, karibi, provence-i, ezekből már próbáltam az utóbbi hármat - nagy megelégedésemre. Változatos zöldség-összetétel, ízfokozók, aromák egyéb adalékanyagok nélkül. 400 g-os kiszerelés - pont jó adag köretnek, 7-10 perc alatt elkészíthetőek.

Jól illeszkednek hús-, hal-ételek mellé, de én pl. rizzsel vagy kuszkusszal fogyasztottam őket, egy esetben ha jól emlékszem még egy kis kolbászt is pirítottam bele. :) Nálam munkahelyi ebédként szolgál, nagy megelégedésemre.

És persze már hallom a hangokat, hogy na de hát frissen készítve mégis minden jobb - ezzel általában egyet is tudok érteni, ugyanakkor sosem voltam a gyorsfagyasztott zöldségek ellenzője, főleg szezonon kívül és főleg, ha nem tartalmaznak extra hozzáadott anyagokat, arról nem is beszélve, hogy ezek a keverékek színesek, változatos, adott esetben különleges alapanyagok felhasználásával készültek, kiválóan megtörik a zöldborsó-sárgarépa-kukorica típusú keverékek hegemóniáját. Az ízesítéshez használt szószok az én ízlésemhez jól illeszkedtek és semmiképpen sem elhanyagolandó tény, hogy vásárlás, tisztítás, maradék nélkül, 10 perces ételkészítési idővel áll rendelkezésünkre a(z alacsony energiatartalmú) zöldköret, elfogyasztásával már jól közelítjük az egy napra ajánlott 500 g zöldség-gyümölcs mennyiséget.

Ajánlva! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...