2011. október 28., péntek

Hami, a kis szakács világa

A Manó Könyvek Kiadó gondozásában jelent meg 2009-ben Agostino Traini: Hami - minden, ami az asztalunkra kerül c. könyve (a link oldalán bele is lapozhatunk a könyvbe). A nagy alakú, színes képeskönyvben Hami, a szakács, Serpenyő, Lábos és Szűrő segítségével vezeti körbe az érdeklődő gyerekeket az egyes élelmiszerek, nyersanyagok termelésétől az asztalunkra kerülő ételek elkészüléséig tartó folyamaton.

A gyerekek a könyv segítségével megismerhetik a gabonák aratását, feldolgozását, a kenyér, a tészta készítését, a gyümölcsök fajtáit, felhasználásukat, a lekvár készítését, a zöldségek vetését, szedését, a tejelő állatokat, a tejtermékek készítését és nem utolsó sorban a csokoládé gyártását. :)

Minden kisgyermeknek és szüleinek jó szívvel ajánlom! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...