2011. szeptember 26., hétfő

Elgurult a Zabszem

Nagy nap volt szeptember 15-e a Tanoda életében - megtartottuk első Zabszem tanfolyam foglalkozásunkat, amely egyben a Tanoda életének első foglalkozása is volt. :) Kellemes szűk körben egy édesanyával és 14 hónapos kislányával. Az első alkalommal ismerkedtünk egymással, én megpróbáltam feltérképezni a család és a kisgyermek táplálkozási szokásait, a tanfolyammal szemben támasztott elvárásokat, a család étrendjének összeállításával, elkészítésével kapcsolatban felmerülő nehézségeket.

Minden kisgyermekes édesanya egyik fő szempontja az étrend összeállítása és az ételek elkészítése során, hogy egyszerű, gyorsan elkészíthető ételek kerüljenek az asztalra, amelyek szerencsés esetben a család minden tagjának megfelelnek mind ízlésben, mind tápanyagtartalomban. Fontos szempont továbbá, hogy az ételek alapanyagai könnyen beszerezhetőek legyenek, és természetesen az ár sem elhanyagolandó tényező sokak életében.

A Zabszem tanfolyam résztvevői számára a fenti szempontok figyelembevételével igyekszem étrendi és ételkészítési javaslatokat tenni, és ha a siserehad engedi, egyes ételeket közösen is elkészítünk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...