2013. november 15., péntek

Debüt

Fb-olvasóim már értesülhettek a legfrissebb debütálásomról - végre napvilágra került az elmúlt 1,5 évem egyik legfontosabb projektje - amelyet eddig szigorú titoktartás övezett. 

Az a blog-olvasóknak is ismert volt már, hogy rendszeresen jelentek meg írásaim a NoSalty.hu-n. 
Emögött azonban dietetikusként (egy szuper csapat tagjaként) részt vettem a hatalmas alapanyag- és recept-állományhoz (jelenleg közel 1200 ill. 38 000 db) kapcsolódó új szolgáltatás kifejlesztésében - az energia- és ( hazai viszonylatban egyedülállóan részletes) tápanyagtartalmak megjelenítésében. Amellett, hogy ebben a volumenben ez egy fantasztikus szolgáltatás (tudom, elfogult vagyok, de egyébként tényleg az :) és amellett, hogy nagy szerencsénkre ma már egyre többen érdeklődnek az étrendjük ilyen irányú összetétele iránt, igazán tényleg azt gondolom, hogy fontos. 
Fontos tudni, hogy amit eszünk, az valójában mennyi is. Miből mennyi. Nem hinni, nem laikusan tippelni, hanem tudni. Tudni, szembesülni, összehasonlítani, elemezni, értékelni. 

Remélem, hogy a felhasználók gyakran fognak átkattintani a vonatkozó fülekre, remélem, hogy átnézik őket, remélem, hogy néhányan alaposan is. Remélem, hogy valódi tudatosságot csempészhetünk így a fejekbe, hogy ily módon is megfelelő ismereteket adhatunk át a főzni vágyóknak. Remélem, hogy megmozgatja majd a látogatókat az új szolgáltatás, a hozzáadott érték. 
Megijedni nem kell, ez még csak a kezdet - ilyen fantasztikus anyagra még csodálatosabb szolgáltatásokat lehet (és remélhetőleg) fogunk is ráfűzni. 

Szóval fülekre fel, aki használja az oldalt, kattintson rá az energia- és tápanyagtartalom fülekre, nézzétek és gondoljátok át, értelmezzétek, amit láttok.:) 

PS.: Én ma pl. azzal szembesültem (najó, sejteni azért eddig is sejtettem), hogy a nagy családi kedvenccé avanzsált stíriai metélt elfogyasztása után igencsak sokat kellene vasalnom ahhoz, hogy nullszaldós legyek. :)

PS2: Azt pedig nagyon hosszan tudnám csak fejtegetni, hogy mennyire, de mennyire élveztem ezt az projektet, a bányászást, a pakolgatást, a kitalálást, a pótlást, az áruházi vadászatot, a feltalálásokat, a kompromisszumokat, a különböző összeállítású, hosszúságú, szélességű excel-táblákat. Annak a jelentőségét szintén nem tudom megfelelően megfogalmazni, hogy mindez egy oldalon valósul meg, ahol havi több mint 1 millió felhasználó fordul meg és amely FB oldalának több mint 445 ezer kedvelője van. Ez egy igazán nagyszabású, fantasztikus dolog. Higgyétek el nekem! :)

Köszönetnyilvánítás - mindenkinek, akit illet, aki lehetővé tette, hogy ebben részt vehessek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...